Skip to main content

De behandelingen van Mary Cohr beginnen met het gebruik van essentiële oliën, aansluitend worden de op uw huidtype afgestemde verzorgingsproducten toegepast.

De producten van Mary Cohr bevatten natuurlijke, actieve ingrediënten.

De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien in de volle grond onder de zon. Hierdoor bevatten de essentiële oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven! De drie essentiële oliën zijn: Lavendel, Salie en Rozemarijn

De huidverzorgingsproducten blijven zo dicht bij de natuur staan, zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, hierdoor kan de huid zich voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten.

De producten zijn vrij van parabenen, genetisch gemanipuleerd plantenmateriaal, minerale oliën, synthetische filters en fenoxyethanol.

Beauté Aromatique

Aromatherapie behandeling waarbij de heilzame werking en de heerlijke geuren van de essentiële oliën je verwelkomen in de behandelruimte.

Een zintuig prikkelende behandeling gericht op totale ontspanning van de huid. Met verzorgende oliën en een planten masker afgestemd op de conditie van de huid.

Dermo Peeling

Intensieve Peeling om de huid gladder, frisser en glanzender te maken. In 2 varianten:

Dermo Peeling Dermabrasion (gevoelige huid)

Derma Peeling PH met AHA’s.

De PH peeling werkt ook op lichte pigmentvlekjes en storende verkleuringen in de huid.

Age Firming

Verstevigende, huidverbeterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté. Het resultaat van de behandeling is een stevigere, vollere en gladdere huid door een speciale peeling op basis van fruitzuren en enzymen. Het verstevigend en liftend masker in 2 delen voor gezicht en decolleté legt een blijvende opspannende filmlaag op de huid voor een liftend effect.

Age repair.

Age Repair is een combinatie van technologie en exclusieve massage bewegingen en zorgt voor zichtbare verbetering van de tekenen van huidveroudering en richt zich op alle niveau’s van de opperhuid en de lederhuid. Door de hoge concentratie van pure vitamine C wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en pigmentvlekjes zichtbaar verminderd. Het vliesmasker met Pro-Collageen vitaliseert en verstevigt de huid.

Catiovital

Een reinigende en huid verbeterende behandeling met een unieke dieptewerking. De behandeling bestaat uit 3 fases.

  • Diepte reiniging d.m.v. een thermisch warmte masker om de afvalstoffen in de huid los te maken.
  • Dubbele ionisatie: Naaldloze Mesotherapie. Een speciale electrode glijdt zachtjes over de huid waardoor het membraam van de huidcel wordt geopend en de werkzame stoffen in de cel gebracht kunnen worden
  • De laatste fase bestaat uit een ontspannende massage met essentiële oliën.

Catiolift

Als u halverwege de Catiolift behandeling in de spiegel naar de behandelde helft van uw gezicht kijkt ziet u het spectaculaire verschil! De gelaatscontouren tekenen zich zichtbaar scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagd. De Catiolift werkt d.m.v. elektrische spierstimulatie. In de eerste fase van de behandeling voeren we een stimulerende lymfedrainage uit die de huidfuncties activeert, de weefsels ontgift en zuurstof toevoert naar de huidcellen. In de 2de fase worden als bij een passieve gymnastiek door spierstimulatie de gelaatsspieren aan het werk gezet om de huid weer steviger en veerkrachtiger te maken.

De laatste fase eindigt met een lifting massage om de huid te voeden, regenereren en te verstevigen.

Catio Clean

De Catio Clean behandeling is een zeer effectieve behandeling met direct resultaat. Er wordt een diepte reinigingsbehandeling met een thermische electrode uitgevoerd. De warmte veroorzaakt in grote mate uitscheiding van toxines uit de zweet- en talgklieren. De porien worden hierdoor diep gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd voor een perfect gedetoxte huid!

Eye repair

De huid rond de ogen is dun en kwetsbaar en gevoelig voor tekenen van veroudering (rimpels, fijne lijntjes), wallen (vochtaccumulatie) en kringen (slechte doorbloeding). De behandeling Eye repair is ontwikkeld voor de kwetsbare huid rond de ogen. Eye repair is speciaal bedoeld voor de kringen en wallen en voor de fijne lijntjes en rimpels (kraaienpootjes en fronslijnen).

Bindweefselmassage

Bindweefsel is het cement tussen de cellen in onze huid. Als je huid verslapt kan een bindweefselmassage je gezicht weer steviger maken. Ook maakt het rimpels en littekens minder zichtbaar. De behandeling werkt als onderhoud, maar is ook perfect als je binnenkort een feestje hebt. Een bindweefselmassage verbetert je huidconditie. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het is een prima rimpel- en liftende behandeling mits goed uitgevoerd. De speciale diepe massagetechnieken gaan op het bindweefsel inwerken. Zo vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing (zelf herstellend vermogen). Met versteviging van je huid tot gevolg. Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Hoe lang de kuur duurt is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie. Daarna is periodiek een onderhoudsbehandeling noodzakelijk om het resultaat te behouden.