Skip to main content

Schoonheidssalon Veghel

Zoekt u een professionele schoonheidssalon in Veghel? Schoonheidsinstituut Diana is een vakkundige én klantgerichte schoonheidsspecialist voor klanten uit Veghel en omgeving. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen. Uiteraard staan onze specialisten ook klaar voor het verstrekken van passend advies op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging. Hiervoor kunt u ons bereiken op 0413-367072.

Gezichtsbehandelingen op maat

In regio Veghel verzorgt onze schoonheidssalon gezichtsbehandelingen op maat. Gedacht kan worden aan behandelingen van Maria Galland, Absolution en Mary Cohr. Klanten kiezen voor Schoonheidsinstituut Diana vanwege de volgende kenmerken:

  • Een ruime ervaring in het vakgebied van meer dan 25 jaar;
  • Gespecialiseerd in huidproblemen;
  • Trainer Hormoonfactor;
  • Basis- en vervolgopleiding Dermatologie.

Heeft u te maken met huidproblemen? Als gespecialiseerde schoonheidssalon in Veghel kijken wij naar schoonheid van binnen- én buitenuit. Zo zijn wij gespecialiseerd in microdermabrasie, Dermatude Meta Therapy, bindweefsel massages, huidproblemen (denk aan acne en eczeem) én de holistische benadering van schoonheid (hormoonfactor). Kortom, Schoonheidsinstituut Diana is dé aangewezen specialist voor het verzorgen van gezichtsbehandelingen op maat!

ANBOS schoonheidsspecialist in Veghel

Als gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialist hebben wij al vele cliënten mogen helpen bij het compleet maken van zowel het innerlijke als uiterlijke plaatje. Voordat wij van start kunnen gaan, is het belangrijk dat wij u als cliënt leren kennen. Hiervoor maken wij graag kennis met u. Bij het eerste bezoek zullen wij derhalve een analyse van uw huid maken. Op basis hiervan, eventueel met behulp van huidanalyse apparatuur, wordt dé geschikte behandelmethode gekozen. Zo weet u zeker dat u een passende behandeling verkrijgt.

Maak een afspraak bij úw beautysalon in Veghel

Heeft u vragen? Bent u benieuwd wat onze schoonheidssalon voor u kan betekenen in Veghel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor een kleine impressie over úw schoonheidsspecialist kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Alvast tot ziens bij Schoonheidsinstituut Diana.