Skip to main content

Schoonheidsspecialist Schijndel

Is uw huid toe aan wat extra aandacht? U verzorgt uw huid goed maar u krijgt niet het gewenste effect zoals u dit graag zou willen zien in de spiegel? U wilt uw huid eens extra laten verwennen met een behandeling door een schoonheidsspecialist? Dan kunt u bij Schoonheidsinstituut Diana terecht voor heerlijke en effectieve behandelingen. Schoonheidsspecialist sinds 1986 heeft Diana al veel vrouwen én mannen geholpen met huidproblemen of met het optimaliseren van de huid in het algemeen. Met behulp van de juiste producten en behandelingsmethodes krijgt uw huid een oppepper die u graag wenst.

Welke behandeling wilt u graag ontvangen van de schoonheidsspecialist in de omgeving van Schijndel.

Veel cliënten rijden die extra kilometers om een behandeling van Diana te ontvangen. De persoonlijke aandacht voor het uiterlijk en het innerlijk die zij krijgen, geven vertrouwen en de spiegel geeft de bevestiging. Soms komen ze voor een verwen behandeling en soms vraagt de huid aandacht van binnenuit. Schoonheidsspecialist Diana analyseert uw huid en weet precies wat uw huid nodig heeft. Samen met u stelt zij het behandelplan op en gaat zij uw huid behandelen. Met de heerlijke producten van merken zoals:

  • Maria Galland
  • Absolution
  • Mary Cohr

Wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan contact op met Diana om uw wensen en/of huidproblemen te bespreken. Nadat zij uw huid in de salon heeft geanalyseerd, bepaalt u uw behandeling. U kunt Diana bellen om uw vragen te stellen of uw wensen door te spreken. Neem ook een kijkje op de website om alle behandelingen rustig te bekijken. Ook kunt u hier lezen welke specialiteiten Diana voor uw huid kan toepassen. Wacht niet langer maar geef uw huid de oppepper die het verdient! Lieve groet, Diana.