Skip to main content

Wilt u graag persoonlijke aandacht voor uw huidproblemen of wilt u er graag zo jong mogelijk uitzien? Beautysalon Diana in Veghel help ik u graag met deze hulpvraag. Beautysalon Diana biedt totaalconcepten voor innerlijke- en uiterlijke verzorging. Een van mijn specialiteiten is het diagnosticeren tussen de verhoudingen van hormonen, stress en beweging. Hierbij is het kijken naar voeding natuurlijk onmisbaar. Uiteraard maak ik bij een eerste bezoek een huidanalyse zodat de geschikte behandelmethode gekozen kan worden. Dus bent u op zoek naar een Beautysalon in de omgeving van Veghel dan bent u bij Beautysalon Diana aan het juiste adres.

Welke huidproblemen heeft u?

 

Aan de hand van de persoonlijke analyse wordt er een passende methode van behandeling gekozen.

Beautysalon Veghel werkt met topmerken uit de wereld van cosmetica.

  • Maria Galland; Een topper in de cosmeticawereld. Al meer dan 40 jaar levert dit merk maatwerk in individuele behandelen concepten.
  • Mary cohr; Dit merk heeft zich gericht op natuurlijke basis schoonheidsproducten zijn gebaseerd op essentiële oliën.
  • Marc Inbane; Voor een mooie zongebruinde teint het hele jaar door

Al meer dan 30 jaar ervaring in mijn beautysalon met veel dankbare cliënten in- en om Veghel sta ik garant voor mijn behandelingen en help ik u graag met al uw schoonheids -vragen en wensen. Een andere specialiteit van mij die ik al tientallen jaren uitvoer is de behandeling Microdermabrasie. Deze methode is veilig, pijnloos en is zeker een mooi alternatief als u geen pijnlijke laserbehandeling of chemische peeling wenst. Waar nodig kan ik uw verwijzen naar een dermatoloog/arts of cosmetisch arts. Bel gerust voor vragen en advies. Ik help u graag.