Skip to main content

De schoonheid en het herwinnen daarvan met Absolution

U bent op zoek naar schoonheidsproducten met een biologische oorsprong? Die tegelijkertijd effectief als heerlijk ruiken? Een natuurlijk product dat geteeld is via het biologische principe? Dat alles kunt u vinden in het merk Absolution van het Franse cosmeticahuis onder dezelfde naam. Dit merk valt vooral op door biologisch gecertificeerde cosmetica. Dit is onderverdeeld in:

  • 99,9% natuurlijke ingrediënten
  • 96% Medicinale planten
  • 52% ingrediënten afkomstig via biologische tuinbouw

Deze ingrediënten zijn dusdanig samengesteld in een formule die een weldaad creëert voor uw huid. Dit komt omdat uw huid deze natuurlijke producten herkent en daardoor beter worden opgenomen en verwerkt. Dit hoogwaardige product is een weldaad voor u en uw huid. Bij schoonheidsinstituut Diana kunt u terecht voor een aantal behandelingen met deze heerlijke producten,

Welke behandelingen zijn er met het merk Absolution

  • Skin Gym; De behandeling voor het verstevigen van de huid en het verminderen van fijne lijntjes. Dit is een kuur van 6 keer per twee weken. Na deze kuur kunt u gebruik maken van een van de verzorgingsproducten van Absolution.
    For your eyes only; Deze behandeling zorgt voor versteviging van de tere huid rondom de ogen. De huid wordt gladder, lijntjes en rimpeltjes vervagen en zwellingen en kringen worden duidelijk zachter. Via een speciale massage met een rozenkwartssteen en een complex van Hyaluronzuur en 16 Botanische extracten wordt de bloedsomloop gestimuleerd en maakt het de contouren van uw gezicht strakker en zorgt er tegelijkertijd voor dat de spieren rondom uw ogen ontspannen.
  • Firming Neck Treatment; Voor een stralend en mooi decolleté heeft Absolution een heerlijk product met bijzonder hoog werkstofcomplex wat de tekenen des tijds aanzienlijk verminderd.
    Daarom kiezen vrouwen (en mannen) Absolution
  • Absolution heeft tevens dit jaar de WieWatHaar Award gewonnen met haar product: L’Huile Addicton. Een heerlijke dag en nacht gezichtolie. Een combinatie van 27 natuurlijke en biologische oliën en bloemextracten. Een welverdiende winnaar. In ons schoonheidsinstituut zijn wij zeer tevreden met dit merk en werken wij graag met deze producten. Kies voor een heerlijke behandeling met deze producten en kijk op onze website voor meer informatie. Bel me voor het maken van een afspraak of voor als u vragen heeft. Ik geef u graag advies. Lieve groet van Diana.

Daarom kiezen vrouwen (en mannen) Absolution

Absolution heeft tevens dit jaar de WieWatHaar Award gewonnen met haar product: L’Huile Addicton. Een heerlijke dag en nacht gezichtolie. Een combinatie van 27 natuurlijke en biologische oliën en bloemextracten. Een welverdiende winnaar. In ons schoonheidsinstituut zijn wij zeer tevreden met dit merk en werken wij graag met deze producten. Kies voor een heerlijke behandeling met deze producten en kijk op onze website voor meer informatie. Bel me voor het maken van een afspraak of voor als u vragen heeft. Ik geef u graag advies. Lieve groet van Diana.