Skip to main content

Dermatude Meta therapie; de alternatieve facelift

U heeft last van hyperpigmentatie? Diepe rimpels? Acne littekens? Fijne lijntjes? U bent op zoek naar een effectieve danwel een natuurlijke behandeling? Dan is een Dermatude Meta therapie behandeling wellicht de behandeling waar u naar op zoek bent!

Wat zijn de voordelen van een Dermatude Meta Therapie behandeling?

  • Vertraagd het huidverouderingsproces.
  • Stimuleert en activeert het natuurlijk proces van de huid van binnenuit.
  • De huid maakt zelf weer collageen en elastine aan.
  • De doorbloeding verbeterd.

Al na een behandeling ziet u resultaat! In korte tijd kun je de klok weer een stukje terug draaien. Ook een prettig voordeel van deze 100% eerlijke behandeling is dat je na 24 uur alweer je make-up dragen.

Wat doet Dermatude Meta Therapie behandeling precies?

Dermatude wordt ook wel de alternatieve face lift genoemd. Met Meta Therapie worden tekorten van de huid aangevuld met werkzame bestanddelen die Subjectables worden genoemd. Hierbij worden er onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt waardoor het zelfherstellend vermogen van de huid in werking treedt zodat collageen en elastine opnieuw wordt aangemaakt om deze microperforaties te repareren. Dit is de manier om de huid van binnenuit te vernieuwen. Deze gehele therapie wordt aangevuld met speciaal ontwikkelde producten van Dermatude en zorgen voor een optimaal resultaat.

Is Dermatude Meta therapie behandeling iets voor mij?

U vraagt zich wellicht af of deze therapie passend is voor uw huid en/of huidproblemen? Bij schoonheidsinstituut Diana ontvangt u bij uw eerste bezoek naast een gesprek ook een huidanalyse van Diana en zal zij daarna de meest geschikte behandelmethode aan u voorstellen. Een Dermatude Meta Therapie is een totaalconcept in antiveroudering.

Uiteraard zijn er meer behandelingen mogelijk bij Schoonheidsinstituut Diana. Met haar totaalconcept voor innerlijke en uiterlijke verzorging is zij de trotse eigenaresse van schoonheidssalon sinds 1986. Met haar holistische kijk op schoonheid kan zij waar nodig u doorverwijzen naar een dermatoloog of een cosmetisch arts. Voor vrouwen en mannen die hun huid jeugdig en gezond willen houden. Neem een kijkje op onze website voor alle informatie. U kunt mij altijd bellen voor het maken van een afspraak of voor als u vragen heeft. Ik help u graag. Lieve groet van Diana.