Skip to main content

Gezichtsbehandelingen Absolution

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl….

Omdat we bezig zijn met ons welzijn, ons imago en het milieu worden we aangetrokken door biologisch gecertificeerde producten zonder daar teveel voor in te hoeven leveren.

We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

Absolution…. een compacte lijn van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid.

Elke dag weer…….voor zowel mannen als vrouwen.

Discover

Deze behandeling is erop gericht om de huid weer in balans te brengen. De bijzondere behandeling met weldadige massages geeft de huid nieuwe energie en spankracht. Door de op maat aangepaste actieve werkstoffen wordt de huid direct intensief gereinigd en voorzien van een hoog geconcentreerde vochttoevoer.

Intensif Modeling

De Intensif Modelage is een behandeling op maat. Onder het masker worden zeer geavanceerde werkstoffen gebruikt die zijn afgestemd op de individuele huidcondities. De Intensif Modelage is een exclusieve behandelmethode en het minerale masker met diepte werking werkt als een katalysator in de huid.

Absolution La Cure peau Nette / La Cure Peau Calme

Twee intensieve Detox behandelingen om de gevolgen van spanningen en stress te elimineren. Door onze drukke levensstijl, een hoge werkdruk, slechte voedingsgewoontes, te weinig nachtrust, roken en alcohol ziet de huid er onrustig, dof, grauw, rood en pukkelig uit.

De La Cure Peau Nette behandeling is een synergetische, actieve formule die de balans van de reactieve huid hersteld. Het kalmeert roodheid, verstrakt poriën, vermindert onvolkomenheden en hersteld de natuurlijke flora van de huid door een cocktail van biologische natuurlijke ingrediënten met inbegrip van gemicroniseerd zilver en probiotica.

De La Cure Peau Calme behandeling is met name voor de reactieve huid met ongemakken zoals jeuk, roodheid, een strak gevoel, couperose en irritaties. Een exclusieve cocktail van natuurlijke ingrediënten reguleert ontstekingen, hersteld de natuurlijke barrière van de huid en verzacht de ongemakken van een reactieve huid.

Voor beide behandelingen is er een ampullenkuur voor thuis.

Gymnastique pour la peau / Skin Gym

Skin Gym! Een behandeling voor het verstevigen van de huid en het verminderen van fijne lijntjes. Iedereen krijgt er op een gegeven moment mee te maken. De huid wordt minder vol en we krijgen last van rimpels. Stop de tijd met Gymnastique pour la peau. De behandeling bestaat uit een speciale massage techniek die werkt op het afvoeren van afvalstoffen en het verstevigen van de huid. Tijdens de massage wordt er gewerkt met de Le Booster Lift van Absolution, deze zeer hoog geconcentreerde super booster heeft op 14 april 2019 de 1ste prijs ‘Professional Beauty Product of the Year Award’ gewonnen en heeft een sterk liftende werking op de huid. Na de intensieve massage sluiten we af met een ‘Stone’ massage van Rozenkwarts die zorgt voor het afvoeren van de afvalstoffen en zorgt voor een prachtige huidteint.

Kuur voor het verstevigen van de huid en het verminderen van de fijne lijntjes, 6 x per 2 weken. Na de kuur gebruikt u een onderhoud treatment voor behoud van het resultaat.

Absolution: For your eyes only

Verstevigende modellerende behandeling voor de tere oogzone.

De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verzorgd en gladder gemaakt, lijntjes en rimpeltjes worden verminderd, zwellingen en kringen worden duidelijk verzacht. Een complex van Hyaluronzuur in zijn 3 vormen (hoog, medium en laag moleculair gewicht) en 16 Botanische extracten werken samen om de ooghuid te verstevigen en de elasticiteit van dit kwetsbare huidgebied te behouden. De speciale massage met de rozenkwartssteen stimuleert de bloedsomloop, maakt de contouren van je gezicht strakker en helpt tegelijkertijd de spieren rondom je ogen te ontspannen.

Absolution: Firming Neck Treatment

Voor een stralend en mooi decolleté.

Absolution Firming Neck Treatment ondersteunt de schoonheid van het decolleté met een bijzonder biologisch werkstofcomplex dat de tekenen des tijds vermindert, droogtelijntjes reduceert en de huid herstructureert en verstevigt.