Skip to main content

Absolution is een natuurlijk, biologisch merk met Eco certificering. Absolution haalt de kracht van huidverbetering uit de natuur, de kruiden, bloemen, zaden, planten, mineralen en natuurlijke vitaminen. Absolution is geschikt voor iedereen, maar vooral voor mensen die meer willen en die een ‘natuurlijke’ levensstijl nastreven.

Dit is waarom het Franse cosmetica merk Absolution is ontwikkeld door Isabel Caron. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en uniseks. Alle producten zijn gecertificeerd door Ecocert Greenlife en niet getest op dieren. Absolution bevat geen parabenen, sulfaten, siliconen, minerale oliën, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen.

Absolution…. een bijzondere lijn van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid.

Elke dag weer…….voor zowel mannen als vrouwen.

Meer informatie

Herontdek je eigen schoonheid door de producten en behandelingen van Maria Galland Paris bij Schoonheidsinstituut DIANA te ervaren. De exclusieve lijnen voor zowel lichaam als gezicht bieden samen met de zonverzorging en de Make-up direct zichtbare resultaten. Door de hoogwaardige, geselecteerde werkstoffen kalmeert en regenereert de huid wat een gezonde uitstraling tot effect heeft.

Meer informatie

Mary Cohr waarbij de huidverzorgingsproducten, zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zo dicht bij de natuur staan waardoor de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. De producten van Mary Cohr bevatten natuurlijke, actieve ingrediënten.

De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien onder in de volle grond onder de zon. Hierdoor bevatten de essentiële oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven! De drie essentiële oliën zijn: Lavendel, Salie en Rozemarijn

Meer informatie

De behandeling voor de beste anti-aging resultaten!

Dermatude Meta Therapy is niet zomaar een behandeling, het is een totaal concept dat zichzelf aanvult en versterkt.

Meer informatie

‘De orginele natural tanning spray voor hem en haar’

    • Vlekt niet en makkelijk aan te brengen
    • Geurloos en laat geen oranje gloed achter
    • Vrij van conserveringsmiddelen
    • Het hele jaar door een zongebruinde teint?

Dus geen vlekken, geen strepen en ook geen oranje gloed, maar een prachtige bruine kleur die past bij jouw natuurlijke huidteint. Het kan echt!! Eenvoudig en perfect in gebruik.

Het slimme spraysysteem van de natural Tanning spray zorgt voor een fijne verneveling van het product en een optimale dekking. Het werkt perfect, en er zijn nog meer mogelijkheden om de spray aan te brengen. De Marc Inbane Tanning handschoen is ideaal voor de applicatie op de benen en armen. Voor gezicht, handen en voeten kun je de powder brush gebruiken.

Ervaar de natuurlijke en award-winning Tanning-producten van Marc Inbane.

Meer informatie