Skip to main content

Ben je op zoek naar een heerlijke gezichtsbehandeling in de omgeving van Veghel, Uden en/of Mariaheide dan ben je bij Schoonheidssalon Diana aan het juiste adres. Wacht niet langer en bel voor een persoonlijke huidanalyse in een prettige ambiance bij Schoonheidsinstituut Diana.
Al meer dan 30 jaar expert op het gebied van gezichtsbehandelingen en huidproblemen.

Welke specifieke gezichtsbehandeling heeft uw voorkeur?

 • Microdermabrasie;
 • Dermatude Meta Therapie;
 • Microdermabrasie;
  Dit is een behandeling die vaak wordt gebruikt in de strijdt tegen Rimpels, Huidverslapping en Pigmentvlekken. Met behulp van fijne kristallen wordt de bovenste ‘dode’ laag van uw huid verwijderd. De nieuwe ‘levende’ huid komt tevoorschijn en is glad en gezond.
 • Dermatude, Meta Therapie;
  De alternatieve facelift! Deze gezichtsbehandeling stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbeterd.

Wat kunt u verwachten van een gezichtsbehandeling?

Nadat je een persoonlijke huidanalyse heeft gekregen zal Diana samen met u een gezichtsbehandeling bespreken zodat deze is afgestemd op uw wensen en natuurlijk de specifieke behoeften van je huid. In sommige gevallen kan Diana je ook doorverwijzen naar een dermatoloog/arts of een cosmetisch arts.Wij werken met zeer gewaardeerde merken zoals Maria Galland, Absolution en Mary Cohr.

Deze diverse merken voor een gezichtsbehandeling zijn door Diana gekozen als toppers in deze beautysalon.

 • Maria Galland:
  Een topper in de cosmeticawereld. Al meer dan 40 jaar levert dit merk maatwerk in individuele behandelen concepten.
 • Absolution:
  Een compacte lijn van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral: persoonlijk, dus perfect afgestemd op de behoeftes van uw huid.
 • Mary Cohr:
  Dit merk heeft zich gericht op natuurlijke basis schoonheidsproducten zijn gebaseerd op essentiële oliën.

Je gezicht is je visitekaartje en Diana staat je graag bij in het behalen van het optimale resultaat. Bel gerust voor informatie en/of voor het maken van een afspraak.