Skip to main content

De kracht van hormonen

Schoonheidsinstituut Diana zet zich in voor een holistische benadering van schoonheid. Schoonheid van buiten- én binnenuit. Het is een totaalconcept voor zowel innerlijke als uiterlijke verzorging. Vandaar dat ik in 2014 de erkende HBO opleiding Hormoonfactor trainer, die ontwikkeld is door ir. Ralph Moorman, met veel plezier succesvol heb afgerond.

Vaak wordt de kracht van hormonen onderschat. Zo houden diëten en intensieve sportprogramma’s vaak geen rekening met de hormoonfactor. Wist je dat de hormoonbalans veel effect kan hebben op bijvoorbeeld de overgang, migraine, stress, vermoeidheidsproblemen en mede daardoor ook op huidproblemen en huidveroudering? Door eenvoudige aanpassingen in levensstijl, stress beheersing en andere voeding bereik je grootse resultaten en voel je iedere dag meer energie. We gaan kijken naar de huidige gewoonten op het gebied van onder meer huidverzorging, voeding en beweging maar ook nemen we door in hoeverre men onder stress staat. Het resultaat is een huid die zal stralen van gezondheid, gedragen door een vrouw die zich prachtig voelt. Want wie goed verzorgd is zit lekker in haar vel. Bovendien zijn de effecten van goede voeding, goed gedoseerde voedingssuppletie een gepersonaliseerde huidverzorging en een gezonde leefstijl niet alleen zichtbaar op je huid, maar over het hele lichaam.

Laat mij je natuurlijke schoonheid en gezonde uitstraling herstellen. Ik coach je op weg naar 100% schoonheid, niet alleen je gezicht maar ook je lijf. Niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijk. Niet alleen je huid, ook fitheid en je gezondheid!!