Skip to main content

DermaQuest Skin Therapy

DermaQuest producten, ook wel cosmeceuticals genaamd, zijn het resultaat van een farmaceutische benadering voor cosmetische doel-einden. Kenmerkend voor deze resultaat gerichte producten is het gebruik van klinisch bewezen biologische werkzame stoffen, zoals amino peptide, anti oxidanten, mineralen en zuren die in hoge concentratie worden geformuleerd. DermaQuest Skin Therapy is een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Het merk is opgericht door Sam Dhatt, chemicus in huidverbetrende producten.

De benadering

De benadering van DermaQuest Skin Therapy is het aanbrengen van producten in verschillende lagen zodat elk product in staat is om optimaal zijn werk te doen. Door dagelijks uw DermaQuest Skin Therapy huidverzorging te combineren met een periodieke DermaQuest Professional Care Treatment hertstelt en behoudt u een optimale conditie van uw huid. De mogelijkheden zijn: Dermapeels en Micro Dermabrasie.

Derma Peels

Inovatieve peelbehanelingen voor huidverbetering. Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Derma Peel te ondergaan. Het assortiment Derma Peels van DermaQuest™ is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment.
De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder langdurig herstelproces.