Skip to main content

Make-up van StageColor

Ieder product van StageColor is het resultaat van intensief onderzoek en jarenlange ervaring, in het bijzonder op het gebied van decoratieve cosmetica. Alle producten zijn hypoallergeen en ondergaan strenge testen om te  voldoen aan de hoogste eisen en kwaliteit voor professioneel gebruik.

StageColor staat voor kwaliteit en uitstraling

Ruim assortiment kleuren en speciale producten

StageColor brengt een breed assortiment aan kleuren en speciale producten om aan de wensen van de professionele visagist, het moderne schoonheidsinstituut en  klanten te voldoen.

Floral Allure

Nieuwste trend is Floral Allure. Een tedere verleiding van zachte texturen en de hemelkleuren laten de zon op uw huid stralen… Speels maar naturel. “Floral Allure” bestaat uit een combinatie van pastel- en zoete bloemenkleuren die zorgen voor lenteachtige frisheid en een zomerse beleving.

De Nieuwe Look

Zin in Romantiek?

De romantiek bloeit opnieuw op: subtiele pasteltinten zijn het middelpunt van de nieuwe voorjaars- en zomer van StageColor. Nette, fatsoenlijke maar toch ook opwindende kleuren die de romantiek in u naar boven brengt. De nieuwe romantische look speelt met een contrast tussen absolute werkelijkheid en sterke zelfbewustheid, en soepele toepasbaarheid en een overweldigende verleiding.