Skip to main content

Schoonheidssalon Boekel

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Boekel?

Op zoek naar een schoonheidssalon of schoonheidsspecialiste in Boekel of de omgeving hiervan? Een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in Microdermabrasie of een bindweefsel massage? Dan bent u bij Schoonheidssalon Diana te Veghel in professionele handen! Diana is sinds 1986 naast schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in innerlijke en uiterlijke verzorging. Veel van haar klanten komen vanuit de regio en komen graag terug voor een vervolgbehandeling. Boekel is gelegen op korte rijafstand van Veghel.

Welke behandeling in de schoonheidssalon spreekt u aan?

De meest voorkomende behandelingen die Diana geeft zijn gericht tegen huidveroudering. Klanten willen vaak een behandeling voor het bestrijden van:

  • Rimpels;
  • Huidverslapping;
  • Pigmentvlekken;
  • Acne;
  • Rosaea;
  • Eczeem;
  • Rimpeltjes, wallen en kringen rondom de ogen.

Voor het bestrijden en behandelen van deze meest voorkomende klachten vragen klanten vaak zelf om een bepaalde behandeling zoals bijvoorbeeld microdermabrasie. Natuurlijk zal Diana rekening houden met de wensen van haar klanten, maar wanneer deze behandeling niet het gewenste resultaat gaat opleveren zal ze dit met u delen. Nadat zij een huidanalyse heeft gemaakt zal Diana samen met u het behandelplan bespreken. Misschien is een bindweefselmassage of Dermatude meta therapie wel een betere oplossing voor uw huidproblemen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en vraagt om de juiste bescherming en aandacht.

Schoonheidssalon Diana werkt met exclusieve merken zoals:

Elk van deze merken hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Neem bijvoorbeeld Mary Cohr. Deze producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en oliën. Het merk Absolution wordt vaak gebruikt als behandeling van de tere huid rondom de ogen of de nek. Dit merk vindt haar oorsprong in biologische producten. De hoge werkstoffen in de huidverzorgingsproducten laten zich makkelijk opnemen door de huid doordat de werkzame stoffen door de huid worden herkend.

Woont u in Boekel of omgeving en wilt u graag een afspraak maken bij deze schoonheidssalon?

Voor het maken van een afspraak of voor het inwinnen van advies kunt u bellen met Diana via telefoonnummer 0413-367072. Laat uw huid niet in de steek maar geef hem de aandacht die het nodig heeft. Diana zal uw huid optimaliseren terwijl u geniet van een heerlijke ontspannen behandeling.

Tot ziens in de schoonheidssalon!