Skip to main content

Schoonheidssalon Eerde

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Eerde of omgeving?

Woont u in Eerde en bent u op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialiste in de buurt? In Veghel vindt u één van de betere schoonheidssalons uit de omgeving. Schoonheidsinstituut Diana wordt bezocht door vele inwoners uit heel Meierijstad. Met meer dan 25 jaar aan ervaring heeft Diana een dankbare klantenkring opgebouwd. Haar expertise op het gebied van gezichtsverzorging is de gemene deler die ervoor zorgt dat veel van haar klanten haar aanbevelen. De keuzemogelijkheden voor een behandeling zijn breed. Daarom maakt Diana altijd een analyse van uw huid voordat de behandelingen gaan aanvangen.

Waarom wilt u een gezichtsbehandeling?

Gaat u op vakantie en wilt u uw huid hierop voorbereiden? Of heeft u plotseling last van huidproblemen? Wilt u graag de alternatieve facelift ontdekken? Het optimaliseren van de huid vraagt om een kundige aanpak. De huid in het gezicht staat altijd in contact met de omgeving. Hierdoor gaat de huid reageren: verandert naar gelang de omstandigheden. Soms kan ook voeding een rol spelen in de conditie van uw huid. Er zijn vele oorzaken te noemen die uw huid in het gezicht beïnvloeden. Daarom heeft Diana haar opleiding als schoonheidsspecialiste aangevuld met de opleiding Dermatologie Huidtherapie en de
opleiding Trainer Hormoonfactor. Hierdoor kan zij u een totaalconcept aanbieden voor de innerlijke en uiterlijke verzorging. Soms is het uw voeding of voedingspatroon die uw huid er dof laat uitzien. Maar ook stress of verdriet kunnen uw gezicht tekenen. Daarom is het belangrijk dat Diana weet wat de oorzaak is van uw huidprobleem.

Schoonheidssalon nabij Eerde met de beste merken

Diana werkt alleen met merken met natuurlijke eigenschappen zoals:

Deze merken bevatten elk specifieke bestanddelen die voor bepaalde behandelingen favoriet zijn. De natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in deze producten zijn een weldaad voor de huid. De huid herkent deze natuurlijke ingrediënten waardoor ze goed kunnen worden opgenomen. De werkzame stoffen kunnen hierdoor beter hun werk doen en zullen de huid ondersteunen tijdens de behandelingen.

Maria Galland

Wanneer u bijvoorbeeld samen met Diana kiest voor de producten van Maria Galland, kunt u denken aan de speciaal daarvoor bestemde behandelingen zoals massages, wellness behandelingen of intensieve kuren.

Dermatude

Misschien is de behandeling van Dermatude het meest geschikt voor uw huid. Dermatude staat bekend om de alternatieve facelift: Dermatude Meta therapie. Na één behandeling met deze Meta therapie ziet u al een verschil. De huid ziet er aanzienlijk beter uit. U zult in uw omgeving al snel te horen krijgen: “wat zie jij er goed uit!”.

Weet u al welke behandeling uw voorkeur heeft?

Wordt het de “natuurlijke facelift” van Dermatude of kiest u voor een Microdermabrasie behandeling? Samen met Diana kunt u deze keuze maken nadat er een analyse van uw huid is gemaakt. Zonder de die analyse kan het zijn dat een behandeling niet voldoende effectief is.

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u meer advies ontvangen?

Bel dan met Diana via telefoonnummer 0413-367072. Vanuit Eerde bent u zo bij de schoonheidssalon!