Skip to main content

Schoonheidssalon Erp

Voor dé ultieme gezichtsbehandeling in Erp en omgeving komt u naar de schoonheidssalon van Schoonheidsinstituut Diana. Wij worden gekenmerkt door de vele mogelijkheden op het gebied van huidbehandelingen. Dit varieert van een liftend effect tot vermindering van wallen onder de ogen. De behandeling stemmen wij te allen tijde af op de behoeften van uw huid. Door onze 25 jaar ervaring en bijscholing op diverse gebieden kunnen wij u uitstekend helpen, zodat u weer een stralende, jong uitziende huid krijgt.

Schoonheid van binnenuit

Na een grondige analyse van uw huid stellen wij een behandelplan op. Een passende behandelmethode kan bestaan uit bindweefselmassage en microdermabrasie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de behandeling van:

  • Acné;
  • Eczeem;
  • Rosacea.

Onze schoonheidssalon in regio Erp biedt hierbij énkel en alléén producten van hoogwaardige merken aan. Ook voor de weldaad van natuurlijke producten zonder parabenen bent u aan het juiste adres bij Schoonheidsinstituut Diana. Minimale aanpassingen aan uw eetpatroon en levensstijl hebben een grote positieve impact op uw huid en gezondheid. Schoonheid komt van binnenuit, zodat u weer straalt. Neem telefonisch contact met ons op voor uitgebreide informatie aangaande onze behandelmethoden.

Een adempauze van uw drukke leven

Bij Schoonheidsinstituut Diana krijgt niet alleen uw huid een boost. U kunt tevens ontspannen en genieten van de weldaad van een gezichtsbehandeling. Na behandeling door onze specialisten voelt u zich herboren. Uw huid voelt weer fris en vitaal aan en rimpeltjes zijn verminderd. U voelt zich weer fris en energiek. Dit wilt u toch ook?

Verheugt u zich al op een behandeling op maat?

Of u nu graag wilt dat pigmentvlekken verminderen, uw gezichtshuid een lift krijgt of weer een vitale uitstraling heeft. Schoonheidsinstituut Diana kan dit realiseren door een klantgericht, uniek behandelplan. Onze schoonheidssalon is binnen enkele minuten vanuit Erp te bereiken. Geef ons een belletje voor het maken van een afspraak. Kies voor Schoonheidsinstituut Diana, kies voor uw huid!

Maak een afspraak bij úw beautysalon in Veghel

Heeft u vragen? Bent u benieuwd wat onze schoonheidssalon voor u kan betekenen in Veghel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor een kleine impressie over úw schoonheidsspecialist kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Alvast tot ziens bij Schoonheidsinstituut Diana.