Skip to main content

Schoonheidssalon Heeswijk Dinther

In de omgeving van Heeswijk Dinther is Schoonheidsinstituut Diana een gespecialiseerde schoonheidssalon. Heeft u huidproblemen en wilt u geholpen door een gerenommeerde schoonheidsspecialist? Dan bent u aan het juiste adres bij onze schoonheidssalon in regio Heeswijk Dinther. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens gericht met u mee, zodat onze specialisten u kunnen helpen met een passende behandelmethode.

Zowel innerlijke als uiterlijke verzorging

Schoonheidsinstituut Diana is door de jaren heen uitgegroeid tot dé schoonheidsspecialist voor uw innerlijke en uiterlijke verzorging. Op korte rijafstand van Heeswijk Dinther kunt u in onze schoonheidssalon terecht voor behandelingen van:

Om het complete innerlijke en uiterlijke plaatje te verzorgen, maken wij een passende behandelmethode op basis van onze specialiteiten. Hiervoor zullen wij allereerst een analyse van uw huid maken. Schoonheidsinstituut Diana is gespecialiseerd in microdermabrasie, Dermatude Meta Therapy, bindweefsel massages, huidproblemen (denk aan acne, rosacea en eczeem) én de holistische benadering van schoonheid (hormoonfactor).

Waarom kiezen voor Schoonheidsinstituut Diana?

Als schoonheidssalon zijn wij gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialist. Dit betekent dat u kunt rekenen op een hoge kwaliteit gezichtsbehandelingen. Klanten kiezen verder voor Schoonheidsinstituut Diana vanwege een ruime ervaring van 25 jaar in het vakgebied, onze specialisatie in huidproblemen én een klantgerichte aanpak. Dit zorgt er bij uitstek voor dat wij úw schoonheidssalon in Heeswijk Dinther en omgeving zijn. Om alvast kennis te maken met onze diensten, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Geef ons een belletje

Zeg vaarwel tegen uw huidproblemen door het maken van afspraak. U kunt hiervoor direct Schoonheidsinstituut Diana contacteren op telefoonnummer: 0413-367072. Als gediplomeerd schoonheidssalon verwelkomen wij dagelijks klanten uit Heeswijk Dinther, Uden en Veghel. Mogen we binnenkort met u kennismaken?