Skip to main content

Schoonheidssalon Schijndel

Heeft uw huid een opkikker nodig? Kunt u voor uw huid wel wat specialistische aandacht gebruiken? Ook uit Schijndel weten steeds meer cliënten de schoonheidssalon van Schoonheidsinstituut Diana in Veghel te vinden. Dankzij vele jaren ervaring, diploma’s voor verschillende opleidingen rondom schoonheidsvverzorging en huidtherapie. Bij mijn behandelingen kijk ik met een holistische blik op innerlijke en uiterlijke verzorging. Bij mij krijgen uw huidproblemen de aandacht die ze nodig hebben. En mocht het nodig zijn, dan kan ik u altijd doorverwijzen naar een dermatoloog of cosmetisch arts.

De schoonheidssalon in de buurt voor een optimale behandeling

Wat zijn de specialiteiten van Schoonheidssalon Diana:

  • Microdermabrasie: deze behandeling is een veilig en pijnloos alternatief voor behandelingen met laser of een chemische peeling.
  • Dermatude Meta Therapie: deze 100% pure behandeling geeft uw huid een verjongingskuur en huidverbetering van binnenuit.
  • Bindweefsel Massage: het bindweefsel wordt verstevigd zodat de huid weer contact legt met de cellen. Rimpels en littekens worden minder zichtbaar. Deze behandeling geeft uw huid een heerlijke oppepper. Uw huid herleeft en u heeft snel weer een gezonde kleur.

Waarom de schoonheidssalon van Diana als u in Schijndel woont?

Ik pak de problemen die u heeft met uw huid en schoonheid op een speciale, holistische manier aan. Ik let namelijk op de verhoudingen tussen hormonen en beweging, stress en voeding. Zo kan ik een adequate analyse maken van uw huid en u de best mogelijke behandeling geven, zodat uw huid straks weer straalt en u trots bent wanneer u in de spiegel kijkt.

Maak een afspraak bij schoonheidssalon Diana in de buurt van Schijndel

Neem gerust contact op met Schoonheidsinstituut Diana voor een persoonlijk gesprek of voor het maken van een afspraak. Telefonisch kunnen we alvast uw huidproblemen bespreken. Vaak kan ik dan al een suggestie voor behandeling doen. Tijdens onze eerste afspraak zal ik uw huid altijd verder analyseren, eventueel met speciale apparatuur. Zo weten we zeker dat we op de goede weg zijn. wanneer zij uw huid zelf kan bekijken. Wees welkom bij Schoonheidsinstituut Diana in Veghel, vlakbij Schijndel. Wacht niet langer en geef uw huid precies die heerlijke behandeling hij verdient! Lieve groet, Diana.