Skip to main content

Schoonheidssalon Schijndel

Wilt u uw huid een opkikker geven? Heeft uw huid behoefte aan wat extra aandacht? U heeft een drukke tijd achter de rug en u wilt niet dat uw huid hieronder lijdt? Laat uzelf en uw huid dan verwennen met een schoonheidsbehandeling bij Schoonheidsinstituut Diana. Diana is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste met een holistische kijk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Hiernaast heeft zij de opleiding Dermatologie huidtherapie gevolgd waardoor zij huidziektes en huidproblemen kan onderkennen. Mochten de huidproblemen meer aandacht nodig hebben dan een schoonheidsbehandeling kan zij u doorverwijzen naar een dermatoloog of cosmetisch arts. Uw huid is in goede handen bij deze schoonheidssalon.

De schoonheidssalon voor een optimale behandeling

Wat zijn de specialiteiten van Schoonheidssalon Diana:

  • Microdermabrasie: deze behandeling is een veilig en pijnloos alternatief voor behandelingen als laserbehandeling en chemische peeling.
  • Dermatude Meta Therapie: deze 100% pure behandeling geeft uw huid een verjongingskuur en huidverbetering van binnenuit.
  • Bindweefsel Massage: het bindweefsel wordt verstevigd zodat de huid weer contact legt met de cellen. Rimpels en littekens worden minder zichtbaar. Deze behandeling geeft uw huid een heerlijke oppepper. Uw huid herleeft en u heeft snel weer een gezonde kleur.

Maak een afspraak bij schoonheidssalon Diana in de buurt van Schijndel?

Neem contact op met Diana voor een persoonlijk gesprek of voor het maken van een afspraak. Natuurlijk kan Diana uw huid pas analyseren wanneer zij uw huid zelf kan bekijken. In het telefoongesprek kan zij wel uw huidproblemen met u bespreken en de behandelingen voorstellen. Schoonheidssalon Diana te Veghel (wat in de buurt ligt van Schijndel) werkt met veel cliënten in de omgeving en zij is bekend vanwege haar persoonlijke benadering. Haar cliënten komen graag terug om hun huid verder te optimaliseren. Wacht niet langer en geef uw huid die heerlijke verwenbehandeling die u verdient! Lieve groet, Diana.