Skip to main content

Schoonheidssalon Keldonk

Op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt van Keldonk?

Wilt u graag een exclusieve schoonheidssalon bezoeken in de omgeving van Keldonk? Een schoonheidssalon met behandelingen die u niet alleen verwennen maar ook heel effectief zijn? Op korte rijafstand van Keldonk kunt u terecht bij Schoonheidsinstituut Diana in Veghel. U kunt heel eenvoudig een afspraak maken voor een behandeling in haar salon.

Heeft u last van huidproblemen? Of gaat u op vakantie en wilt u de huid voorbereiden op de zomer- of winterzon? Ziet uw huid er vermoeid uit na een moeilijke tijd? Bij Schoonheidssalon Diana bent u verzekerd van een effectieve behandeling. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij Diana in goede en deskundige handen.

Welke behandeling heeft uw voorkeur?

Welke behandeling uw huid nodig heeft, kan afwijken van de behandeling die uw voorkeur heeft. Bij uw eerste bezoek maakt Diana daarom een analyse van uw huid. Aan de hand van de analyse kan er een behandelplan worden samengesteld. Diana zal met u vervolgens de behandelmethode bespreken om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Want dat is uiteindelijk de wens van elke vrouw en man. Dankzij de analyse weet Diana precies wat uw huid nodig heeft. Is het een hormoonprobleem of ligt het probleem in uw voedingspatroon? Constateert Diana ernstige huidproblemen, dan zal zij u doorverwijzen naar een dermatoloog. Gebruikt u de juiste cosmetica en verzorgingsproducten? Allemaal factoren die invloed hebben op uw huid in het gezicht.

Welke behandelingen zijn er?

  • Microdermabrasie;
  • Dermatude Meta Therapie;
  • Bindweefsel massage.

Bovenstaande methodes zijn slechts een kleine greep uit de meest populaire behandelingen die Diana kan uitvoeren. Naast deze methodes werkt deze schoonheidssalon ook met exclusieve merken die elk hun eigen behandelingen kennen. Merken als Maria Galland, Dermatude of Absolution werken met eigen producten en methodes. Hierdoor is er voor elk huidprobleem de juiste behandeling. Elk mens heeft unieke eigenschappen en ook de huid valt hieronder. Ook reageert elke huid anders op verzorgingsproducten. Daarom is het aanschaffen van dure verzorgingsproducten niet altijd de juiste oplossing. Diana zal u hierin adviseren zodat u zeker baat heeft bij de werkzame stoffen in de verzorgingsproducten die u aanschaft.

Wilt u graag een analyse en een behandeling plannen?

Vanuit Keldonk is het een korte rit naar Diana’s schoonheidssalon. U kunt via de routeplanner op de site gemakkelijk deze rit plannen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0413-367072. Ook voor vragen, advies of meer informatie kunt u bellen met dit nummer.