Skip to main content

Schoonheidssalon Mariaheide

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Mariaheide?

Bent u woonachtig in Mariaheide en bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt? Zoek dan niet verder, u heeft uw schoonheidssalon gevonden! Schoonheidsinstituut Diana is vlakbij gevestigd in Veghel. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Diana veel inwoners van Veghel en nabije dorpen voorzien van een gezonde stralende huid. Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u de huid hierop voorbereiden? Of heeft u plotseling last van huidproblemen? Wilt u zich lekker laten verwennen met een behandeling die u jonger doet lijken? Dan kunt u nu een afspraak maken bij deze schoonheidssalon! Diana zal tijdens uw eerste bezoek een huidanalyse maken zodat zij in samenspraak met u een behandelmethode kan voorstellen. Niet alle behandelingen kunnen worden toegepast wanneer u problemen met uw huid ondervindt. Soms zijn de huidproblemen dusdanig ernstig dat Diana u zal doorverwijzen naar een dermatoloog of een cosmetisch arts.

Welke behandeling heeft uw voorkeur?

Iedereen wil ouder worden, maar niet iedereen wil dit terugzien in de spiegel. Anti-aging is een van de meest gevraagde behandelingen. Niet iedereen wil een bezoekje brengen aan de plastisch chirurg voor een facelift. De angst dat mensen hun persoonlijke trekken in het gezicht verliezen is een belangrijke reden voor hen om dit bezoek te vermijden. Daarom kunt u met een gerust hart kiezen voor bijvoorbeeld een “alternatieve facelift” van Dermatude. Deze behandeling is naast Microdermabrasie een van de meest populaire methodes voor een jongere huid. Naast Dermatude werkt Diana o.a. met de volgende merken:

Elk merk heeft zijn eigen behandelmethode en bij sommige daarvan wordt gebruik gemaakt van bijzondere technieken. Deze merken zijn zorgvuldig uitgekozen door Diana. Hierdoor kan zij na het maken van een analyse snel een keuze maken voor de beste methode voor uw huid. Naast het werken met deze merken kunt u ook kiezen uit technieken zoals:

  • Microdermabrasie;
  • Dermatude Meta Therapie;
  • Bindweefsel massage;
  • Trainer Hormoonfactor.

Voor elk huidprobleem heeft Diana een passende behandelmethode die uiteraard ook bij u moet passen. Microdermabrasie is een van de meest populaire gezichtsbehandelingen. De behandeling is specifiek gericht op het verjongen van de huid. Ook de huid rondom de ogen is een veel gevraagd aandachtspunt. De “eye-repair” behandeling van Mary Cohr is een effectieve methode om deze kwetsbare huid rondom de ogen te verzorgen.

Wilt u graag een afspraak maken voor een bezoek aan deze schoonheidssalon nabij Mariaheide?

Via de routeplanner op de site kunt u snel zien hoe kort de reistijd zal zijn. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0413-367072. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Ook dan kunt u Diana bellen op bovenstaand nummer.