Schoonheidssalon Mariaheide

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon op korte rijafstand van Mariaheide? Dan is Schoonheidsinstituut Diana dé schoonheidsspecialist voor u. Wij zijn gespecialiseerd in een totaal concept voor innerlijke en uiterlijke verzorging, een holistische kijk op schoonheid. Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft, bel gerust naar 0413-367072.

Stalende, jong uitziende huid

Schoonheidsinstituut Diana wordt gekenmerkt door de vele mogelijkheden op het gebied van huidbehandelingen in regio Mariaheide. Van een liftend effect tot vermindering van wallen onder de ogen, wij stemmen de behandeling te allen tijde af op de behoeften van uw huid. Daarom maken wij altijd eerst een grondige analyse van uw huid, voordat wij een behandelplan opstellen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de behandeling van:

  • Acné;
  • Eczeem;
  • Rosacea.

Fris en vitaal

Bij Schoonheidsinstituut Diana krijgt niet alleen uw huid een boost. U kunt bij ons ontspannen en genieten van de weldaad van een gezichtsbehandeling. Uw huid voelt weer fris en vitaal aan en rimpeltjes zijn verminderd. Wij bieden énkel en alléén producten van hoogwaardige merken aan. Ook voor natuurlijke producten zonder parabenen kunt u bij ons terecht. Maar schoonheid komt van binnen. Zo kunnen minimale aanpassingen aan uw eetpatroon en levensstijl een grote positieve impact hebben op uw huid en gezondheid.

Neem contact met ons op

In de omgeving van Mariaheide is Schoonheidsinstituut Diana úw schoonheidssalon. Neem telefonisch contact met ons op voor uitgebreide informatie aangaande onze behandelmethoden. Bent u benieuwd wat onze schoonheidssalon voor u kan betekenen? Of heeft u vragen? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een kleine impressie over úw schoonheidsspecialist kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Wij hopen snel iets van u te horen.