Skip to main content

Schoonheidssalon Mariahout

Woont u in Mariahout en bent u op zoek naar een effectieve schoonheidssalon?

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste met meer dan 25 jaar ervaring? Heeft uw huid een echte oppepper nodig? Gaat u met vakantie en wilt u uw huid voorbereiden op de zomer- of winterzon? Heeft u een moeilijke tijd achter de rug en zijn de sporen zichtbaar in het gezicht? Er zijn veel factoren die meespelen in de gezondheid van uw huid. De huid in het gezicht tekent vaak sneller omdat het gezicht altijd blootstaat aan de elementen. Wilt u graag deze tekenen in het gezicht verminderen? Wilt u uw gezicht laten behandelen door een expert? Dan kunt u op korte rijafstand van Mariahout terecht bij Schoonheidsinstituut Diana in Veghel. Haar klantenkring bestaat uit velen die van heinde en verre komen voor een behandeling op maat. Niet iedereen kiest voor een plastisch chirurg. Als u graag uw persoonlijke gezichtsuitdrukkingen behoudt, kies dan voor een prettig alternatief. Bij Schoonheidsistituut Diana kunt u terecht wanneer u niet aan uw gezicht wilt laten sleutelen.

Welke behandeling is voor u geschikt?

Omdat er meerdere behandelingsmethodes worden aangeboden, heeft Diana haar eigen specifieke merken en behandelingen uitgekozen voor een behandeling op maat. Tijdens het eerste bezoek gaat Diana een analyse maken van de huid in uw gezicht en hals. Wanneer de analyse is gemaakt kan u samen met Diana kijken welke behandelingen voor uw huid geschikt zijn en welke het beste resultaat zullen geven. Natuurlijk zal ook uw levensstijl en voeding worden besproken. Aan de hand van deze gegevens zal er een behandelplan worden opgesteld. Natuurlijk wordt daarbij gelet op uw budget en tijd.

Welke behandeling spreekt u het meest aan?

  • Microdermabrasie;
  • Dermatude Meta therapie;
  • Bindweefsel massage;
  • Trainer hormoonfactor;
  • Problemen met Acne, Rosacea, eczeem.

Dit is slechts een kleine greep uit de behandelingen die specifiek gericht zijn op een verbetering van de huid. Neem bijvoorbeeld de Dermatude Meta therapie. Deze therapie wordt ook wel de “alternatieve facelift” genoemd. Het is een pijnloze behandeling die vaak wordt gekozen. Na één behandeling zijn er al resultaten te zien. Maar ook de microdermabrasie is een populaire behandelmethode. Microdermabrasie is zeer geschikt voor het behandelen van:

  • Een zonbeschadigde huid;
  • Vette huid;
  • Hyperpigmentatie;
  • Acné.

Ook dit is slechts een kleine greep uit de huidproblemen die u kunt bestrijden met een microdermabrasie behandeling.

Een behandeling op maat met bijzondere merken

Schoonheidssalon Diana werkt met bijzondere merken die elk hun eigen natuurlijke en specifieke bestanddelen bezitten. Merken zoals: Absolution,Maria Galland, Mary Cohr, Dermatude en Marc Inbane. Daarom is het wel zo prettig dat Diana aan de hand van de analyse adviseert welke behandeling uw huid nodig heeft. Elk mens is immers uniek en reageert anders op voeding en/of omstandigheden. Neem heerlijk plaats in de behandelstoel waar u tot rust kunt komen dankzij de kundigheid van Diana. Genietend van de verrukkelijke geur in de salon dankzij de etherische oliën van aromatherapie is deze behandeling een heerlijke ervaring.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact op via 0413-367072 voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer advies? Ook hiervoor kunt u Diana bellen. Komt u vanuit Mariahout? Met de routeplanner heeft u de schoonheidssalon zo gevonden.