Skip to main content

Schoonheidssalon Meierijstad

Op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Meierijstad?

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Meierijstad? Wilt u graag uzelf verwennen met een gezichtsbehandeling van de beste schoonheidsspecialiste in de buurt? Dan bent u bij Schoonheidsinstituut Diana te Veghel aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring in huidverzorging komen vele klanten van heinde en verre voor een behandeling op maat! Naast haar vak als schoonheidsspecialiste heeft Diana de opleiding Dermatologie gevolgd waardoor zij huidziekten, huidproblemen en afwijkingen kan herkennen. Bovendien kan zij u, wanneer dat nodig blijkt, doorsturen naar de dermatoloog of cosmetisch arts.

Waarom wilt u de schoonheidssalon in Meierijstad bezoeken?

Heeft u specifieke huidproblemen of wilt u graag een verwen behandeling? Huidproblemen kunnen zijn:

  • Rimpels;
  • Huidverslapping;
  • Eczeem;
  • Rosacea;
  • Rimpeltjes, wallen en kringen rondom de ogen.

Dit zijn vaak de meest voorkomende problemen die ontstaan doordat we een jaartje ouder worden. Door deze problemen tijdig aandacht te geven kunt u dit proces zeker uitstellen. Natuurlijk hangt de staat van uw huid af van uw levensstijl. Daarom behandelt Diana uw huid vanuit een holistische kijk op schoonheid. Ook spelen hormonen een rol in de ontwikkeling van de huid in de loop van de tijd. Bij ernstige huidklachten zal Diana u doorsturen naar een dermatoloog.

Welke behandeling bij deze schoonheidssalon heeft uw voorkeur?

Doordat deze schoonheidssalon werkt met diverse exclusieve merken, is er voor elke behandeling een oplossing. Een droge huid heeft immers andere werkzame stoffen nodig dan een vette huid. Deze merken, zoals Maria Galland, Absolution, Mary Cohr en Dermatude staan bekend voor de samenstelling van deze verzorgingsproducten. Gebaseerd op de werkzame stoffen hebben zij behandelingen ontwikkeld zoals massages, wellness behandelingen of intensieve kuren. Dermatude meta therapie is een gewilde behandeling. Deze behandeling wordt ook wel “de alternatieve facelift” genoemd. Wanneer u voor de eerste keer een bezoekje brengt aan Schoonheidssalon Diana zal er een analyse van de huid worden gemaakt. Hierna wordt het behandelplan met u besproken, afgestemd op uw wensen en uw huid! Hoe prettig is het wanneer kennissen naar u kijken en zeggen “wat zie je goed uit!”

Wilt u graag een afspraak maken met de schoonheidssalon in Meierijstad?

Dan kunt u bellen met Schoonheidssalon Diana op telefoonnummer: 0413-367072. Of wilt u graag wat vragen stellen? Dat kan natuurlijk ook! Diana helpt u graag.

Tot ziens in de salon.