Skip to main content

Schoonheidssalon Middelrode

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Middelrode?

Bent u op zoek naar een expert op huidgebied? Heeft u problemen met de huid in het gezicht? Of wilt u graag uw huid een boost geven? Voor al deze behandelingen kunt u terecht bij Schoonheidsinstituut Diana. Op korte rijafstand van Middelrode is haar salon gevestigd in Veghel. Diana is een schoonheidsspecialiste waarvoor veel van haar klanten van heinde en verre komen. Met meer dan 35 jaar ervaring verzorgt zij verschillende behandelingen waardoor klanten graag bij haar blijven. Nadat zij een analyse heeft gemaakt van uw huid zal zij samen met u een behandelplan maken. Er zijn verschillende manieren om huidproblemen te behandelen en wij zetten er een paar voor u op een rijtje:

  • Rimpels;
  • Huidverslapping;
  • Rimpeltjes rondom de ogen;
  • Eczeem.

Dit zijn de meest voorkomende problemen waarmee vrouwen en mannen bij Diana komen. Voor het behandelen van deze probleemgebieden werkt Diana niet alleen met verschillende methodes, maar ook met verschillende merken zoals:

Deze merken hebben elk hun eigen specifieke kenmerken die tot uiting komen tijdens de behandelingen. Afhankelijk van het merk en de behandeling zijn dit kuurtjes of fases waardoor de huid wordt geoptimaliseerd. Op de website vindt u hier meer informatie over. Schoonheidsinstituut Diana werkt met hoge kwaliteit werkzame stoffen die gebaseerd zijn op natuurlijke grondstoffen.

Weet u al welke behandeling u wenst bij Schoonheidssalon Diana?

Kiest u voor de dermabrasie behandeling of voor een bindweefselmassage kuur? Natuurlijk zal Diana u na de analyse het juiste advies geven voor de beste behandeling. Ieder mens is uniek, dus ook het behandelplan. Samen kiest u de behandeling die past bij uw gezicht, uw wensen en portemonnee. U kunt alvast een kijkje nemen in het menu onder behandelingen om een indruk te krijgen van de expertise van Diana.

Wilt u een afspraak maken bij Schoonheidssalon Diana?

Wilt u graag vanuit Middelrode naar schoonheidssalon Diana? Op korte rijafstand is haar praktijk gevestigd in Veghel. Door deze stap te nemen zult u snel van uw omgeving de opmerking ontvangen “wat zie je er goed uit”. Dat wil iedereen toch horen! Bel Diana voor het maken van een afspraak of voor het inwinnen van advies op telefoonnummer: 0413-367072.

Tot ziens in de Salon!