Skip to main content

Schoonheidssalon Nistelrode

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de omgeving van Nistelrode?

Wilt u de huid van uw gezicht een oppepper geven? Wilt u zich graag laten verwennen met een ontspannen behandeling van een schoonheidsspecialiste? Of heeft u huidproblemen in het gezicht die de nodige aandacht nodig heeft? Woont u in Nistelrode of de omgeving hiervan? Dan kunt u bij Schoonheidsinstituut Diana terecht voor een deskundige analyse en de daarbij behorende behandeling. Soms kunt u zomaar last krijgen van een huidprobleem waar u nooit eerder last van had. Misschien heeft u plotseling last van een schrale huid of vertoont hij tekenen van vermoeidheid. Natuurlijk wordt de huid van binnenuit gevoed en daarom krijgt u bij deze schoonheidsspecialiste een behandelplan dat gebaseerd is op innerlijke en uiterlijke verzorging. Een totaal concept op schoonheid via een holistische aanpak.

Welke huidproblemen wilt u laten behandelen bij schoonheidssalon Diana?

De meest voorkomende huidproblemen zijn:

  • Rimpels;
  • Huidverslapping;
  • Pigmentvlekken;
  • Rosacea / Eczeem;
  • Rimpeltjes, wallen en kringen rondom de ogen.

Voor elk van deze huidproblemen zijn specifieke behandelingen nodig die kunnen worden toegepast. Nadat Diana een analyse van uw huid heeft gemaakt kan zij een behandelplan voorstellen. Er zijn vaak verschillende behandelmethodes mogelijk en daarom zetten wij er een paar voor u op een rijtje:

  • Microdermabrasie: Dit is een behandeling die geen hersteltijd heeft. De huid wordt als het ware vernieuwd doordat de bovenste laag van uw gezicht wordt verwijderd.
  • Bindweefselmassage: Kort gezegd verzorgt deze massage de stevigheid van uw gezicht. In combinatie met de huidverzorgende producten wordt de doorbloeding verhoogd en de stofwisseling geactiveerd.
  • Catiolift: Deze behandeling werkt door middel van elektrische spierstimulatie. Deze behandeling wordt in drie fases gegeven en zorgt ervoor dat uw huid wordt gevoed, en dat hij regenereert en verstevigt.

Zomaar een greep uit behandelmethodes die u bij Schoonheidssalon Diana kunt ondergaan. Diana zal u altijd een behandeling geven die uw huid nodig heeft en samen met u stelt zij het behandelplan samen. Woont u in Nistelrode of in de omgeving hiervan? Dan vindt u op korte rijafstand deze schoonheidsspecialiste met meer dan 30 jaar ervaring.

Wilt u graag een behandeling plannen bij deze schoonheidssalon?

Voor afspraken en advies kunt u telefonisch contact opnemen met Diana op telefoonnummer: 0413-367072. Tijdens uw eerste bezoek ontvangt u een analyse van uw huid en zal de behandeling naar keuze worden toegepast. Laat uzelf en uw huid heerlijk verwennen tijdens een ontspannen behandeling door een deskundige. Vele klanten komen graag bij haar terug om de huid in het gezicht optimaal te krijgen en te houden.

Tot ziens in de salon!