Skip to main content

Schoonheidssalon Schijndel

Dagelijks verwelkomt Schoonheidsinstituut Diana als vakkundige schoonheidssalon vele klanten uit Schijndel, Wijbosch en Sint Oedenrode. Gevestigd in Veghel staan wij voor het leveren van huid- en lichaamsverzorging op maat. Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als schoonheidssalon in regio Schijndel helpen wij u graag.

Klanten van Schoonheidssalon Diana komen vanuit Schijndel, Wijbosch, Sint Oedenrode en nog veel meer plaatsen uit de regio naar onze salon in Veghel. Velen komen bij Schoonheidssalon Diana via mond tot mond reclame. Haar klanten spreken met vrienden en kennissen over haar behandelingen en deze zien zichtbaar resultaat. De persoonlijke aanpak geeft vaak de doorslag en dat schept vertrouwen.

Huidproblemen behandelen omgeving Schijndel

Natuurlijk kunt u zich ook heerlijk laten verwennen om de huid een oppepper te geven en te laten stralen, maar velen komen bij Diana met huidproblemen. Als er bij de analyse huidziekten en/of afwijkingen worden geconstateerd kan Diana u doorverwijzen naar een dermatoloog of een cosmetisch arts. Stress en voeding kunnen van grote invloed zijn op uw huid en ook hier wordt aandacht aan besteed. Soms is een kleine aanpassing in de voeding voldoende om de huid weer te laten stralen. Dankzij de analyse weet Diana welke behandeling de juiste zal zijn en kan u hierin adviseren. Soms is het een traject van een aantal behandelingen. Haar deskundigheid zult u ervaren wanneer u plaats neemt in de stoel. Uiteindelijk kijkt u in de spiegel en ziet u duidelijk verbetering. Uw zelfvertrouwen krijgt een boost en uw omgeving vraagt u naar uw beauty geheim. Vaak wordt er een duur huidverzorgingsproduct gekocht in de hoop dat dit de huid verbetert. Dit is helaas vaak een misverstand. Kies eerst voor een analyse en een behandeling. Diana zal u adviseren welke huidverzorgingsproducten u het best kunt aanschaffen voor een optimale werking.

Een behandeling op maat

In onze veelzijdige schoonheidssalon heeft u diverse mogelijkheden met betrekking tot huid- en lichaamsverzorging. Alvorens wij een behandelplan opstellen, maken wij een grondige analyse van uw huid. Dit heeft als gevolg dat u altijd een behandeling op maat verkrijgt. Klanten komen naar Schoonheidsinstituut Diana voor het oplossen van de volgende huidproblemen:

  • Rimpels, wallen of kringen;
  • Huidverslapping;
  • Pigmentvlekken;
  • Acne;
  • Rosacea;
  • Eczeem.

Meer over de gebruikte behandelingen vindt u onder huidproblemen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende behandelingen: Maria Galland, Absolution en Mary Cohr.

Al huid- en schoonheidsspecialiste sinds 1986

Wij schrijven beauty met hoofdletters. Met een klantgerichte aanpak kunt u intens genieten én ontspannen. Bij onze behandelingen maken wij alléén gebruik van hoogwaardige merken. Kiest u voor Schoonheidsinstituut Diana? Dan kiest u voor klantvriendelijkheid, kwaliteit én een passende behandelmethode. Dit kunnen wij garanderen door onze jarenlange ervaring. Zo zijn wij al een gediplomeerde schoonheidsspecialiste sinds 1986.

Maak een afspraak

In de omgeving van Schijndel heten wij u graag van harte welkom in onze schoonheidssalon. U kunt voor het maken van afspraak contact met ons opnemen. Wenst u allereerst meer informatie omtrent onze behandelmethoden? Geef ons dan gerust een belletje op telefoonnummer: 0413-367072 voor meer informatie. Voor een kleine impressie van Schoonheidsinstituut Diana kunt u terecht op onze Facebookpagina. Alvast tot ziens in onze schoonheidssalon.