Skip to main content

Schoonheidssalon Uden

U heeft huidproblemen en u bent op zoek naar de betere schoonheidssalon? De zomerzon heeft u huid uitgeput of belast en u wilt uw huid een booster geven? Wilt u een eerste keer kennismaken met Microdermabrasie of een bindweefselmassage om uw rimpels te bestrijden? Of u wilt zich gewoon laten verwennen in een schoonheidssalon? Uw woont in Uden of in de omgeving van Uden? Dan bent u bij schoonheidssalon Diana van harte welkom voor een heerlijke behandeling naar keuze of via het deskundige advies van Diana met een holistische kijk op schoonheid!

Wat zegt uw huid over u

Dankzij de holistische kijk op de huid heeft Diana al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Veel van haar klanten komen via mond tot mond reclame. Vaak komen haar klanten van heinde en verre voor een analyse en behandelingen. Uw huid weerspiegelt uw gezondheid. Heeft u last van stress of eet u niet de juiste voeding dan zal uw huid hieronder lijden. Vaak wordt er dan een duur verzorgingsproduct aangeschaft maar verandert uw huid niet zoals verwacht. Of het product is juist niet geschikt voor uw huidproblemen. Diana heeft naast haar behandelingen met bijzondere merken ook schoonheidsproducten die perfect aansluiten bij haar behandelingen. Investeer in een analyse en behandeling alvorens u dure producten koopt die uw huid niet ondersteunen en verbeteren. Vaak krijgen haar cliënten te horen “wat zie jij er goed uit!”. Dat is een bevestiging van de juiste keuze. Kies ook voor een behandeling met de juiste apparatuur in combinatie met verzorgingsproducten! U zult verrast zijn wanneer u in de spiegel kijkt. Samen met u zal Diana uw behandelplan bespreken en krijgt u inzicht in de kosten. Voor elk budget heeft Schoonheidssalon Diana een behandelplan. Lees verder welke behandelingen u aanspreken en uw voorkeur hebben.

Welke behandelingen zijn er bij Schoonheidssalon Uden

Onze specialiteiten zijn onder andere het behandelen van Rimpels, Huidverslapping en Acne.

Behandelingen tegen Rimpels zijn onder andere:

 • Bindweefselmassage;
 • Dermatude, Meta therapie;
 • Microdermabrasie;
 • Skin gym;
 • Age repair.

Behandelingen tegen huidverslapping:

 • Age firming;
 • Catio lift;
 • Microdermabrasie;
 • Dermatude, Meta therapie;
 • Bindweefselmassage.

Behandeling tegen acne:
Behandelingen met een van onze verzorgingsproducten.

 • Mary Cohr: Catio Clean, Catiovital;
 • Maria Galland: Detox Peau Neuve;
 • Absolution: La Acne Peau Nette / Calme.

Of u kiest voor een pure verwennerij behandeling voor uw tere oogzone.
Deze verstevigende behandeling richt zich op de dunne en gevoelige huid rondom uw ogen. Deze behandeling verminderd de lijntjes en rimpeltjes en zwellingen en kringen worden zachter. Een complex van hyaluronzuur gecombineerd met 16 botanische extracten werken samen zodat de huid rondom uw ogen steviger wordt en de elasticiteit blijft behouden. Zomaar een greep uit onze specialiteiten op het gebied van schoonheidsbehandelingen.

Voor welke behandeling gaat u kiezen bij de Schoonheidssalon Uden?

Teveel keuzes waaruit u niet goed weet welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid? Diana van Dijk zal u altijd adviseren welke behandeling uw huid het meeste nodig heeft. Al meer dan 35 jaar ervaring dus uw huid is in de juiste handen. Bij een eerste bezoek kan Diana eventueel een huidanalyse maken om de meest geschikte behandelmethode toe te passen. Wacht niet langer maar laat je huid en jezelf verwennen. Neem een kijkje op onze website voor alle behandelingen.

Tot ziens met een lieve groet van Diana!