Skip to main content

Schoonheidssalon Vorstenbosch

Op korte rijafstand van Vorstenbosch heten wij u van harte welkom in onze schoonheidssalon. Wilt u stralen? Zowel het innerlijke als uiterlijke plaatje compleet maken? Schoonheidsinstituut Diana is dé schoonheidsspecialist voor klanten uit omgeving Vorstenbosch, Uden en Veghel. Met een klantgerichte én professionele aanpak verzorgen wij het innerlijke en uiterlijke aspect. Benieuwd? Geef ons een belletje en ga het gesprek aan met onze specialisten. U kunt Schoonheidsinstituut Diana direct bereiken op telefoonnummer: 0413-367072. Samen zorgen we ervoor dat u gezichtsbehandelingen op maat verkrijgt.

Gespecialiseerd in huidproblemen

Schoonheidsinstituut Diana biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan. U kunt bij onze schoonheidssalon in regio Vorstenbosch terecht voor behandelingen van Maria Galland, Absolution en Mary Cohr. Onze specialiteiten liggen verder in:

Laat uw uiterlijk stralen

U staat centraal in onze behandelingen. U kunt daarom rekenen op een klantgerichte én vakkundige aanpak. Dit kunnen wij waarborgen als gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialist. Alvorens onze specialisten starten met het compleet maken van het innerlijke en uiterlijke plaatje, zullen wij een analyse van uw huid maken. Eventueel maken wij hiervoor gebruik van huidanalyse apparatuur. Dit is noodzakelijk, zodat u een passende behandelmethode verkrijgt. Resultaat: uw huid zal stralen als nooit tevoren, zonder enige concessies!

De Schoonheidssalon voor inwoners van Vorstenbosch

Heeft u interesse om met een heerlijke gezichtsbehandeling lekker vertroeteld te worden door een expert? Maak dan een afspraak met Diana. Haar schoonheidssalon is gevestigd in Veghel. Haar schoonheidsinstituut is gespecialiseerd op het gebied van de huid en heeft veel tevreden klanten. Velen komen graag bij haar terug om de huid verder te verbeteren. Stralend en met een mooie huid tijdens alle seizoenen. Elk seizoen heeft haar uitwerking op de huid en daarom heeft de huid behoefte aan een aangepaste behandeling. Woont u in Vorstenbosch of in de omgeving hiervan? Kies dan voor een kennismaking met Diana en laat een analyse maken van uw huid. Diana zal u informeren over de juiste behandeling en hiermee starten om de huid optimaal te maken. Ieder mens is verschillend en voeding is zeker van invloed op de huid. Het is een samenspel van innerlijk en uiterlijk. Soms is het weglaten van bepaalde voedingsstoffen nodig zodat uw huid kan herstellen en kan gaan stralen. Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan contact op met Schoonheidssalon Diana via de website of bel haar voor het maken van een afspraak. Een kleine impressie kunt u bekijken via haar Facebookpagina. Tot ziens in de salon; Schoonheidsinstituut Diana.