Skip to main content

Schoonheidssalon Zijtaart

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt van Zijtaart?

Op zoek naar een expert in schoonheid- en verzorgingsbehandelingen? Een specialist op gebied van huidproblemen? Wilt u uw huid een oppepper geven? Of gaat u met vakantie en wilt u de huid voorbereiden? Maak dan snel een afspraak met Diana van Schoonheidsinstituut Diana. Met meer dan 25 jaar aan ervaring is zij inmiddels een bekende schoonheidsspecialiste in Brabant. Gevestigd in Veghel en op korte rijafstand van Zijtaart kunt u haar salon bezoeken.

Voor welke behandeling wilt u een afspraak maken in deze schoonheidssalon?

Dankzij haar ervaring en opleidingen kunt u bij Diana terecht voor behandelingen zoals:

  • Microdermabrasie;
  • Dermatude Meta Therapie;
  • Bindweefsel massage;
  • Huidproblemen: Acne, Rosacea, Eczeem;
  • Hormoonfactor coach.

Voor deze specialistische behandelingen kunt u een afspraak maken met Diana. Zij werkt met bijzondere merken zoals Mary Cohr, Maria Galland of Absolution. Deze kenmerken zich door hun zuivere producten en zijn daarmee zeer huidvriendelijk. Bij elk merk hoort een apart behandelplan en eigen, bijzondere resultaten.

Ook de schoonheidssalon nabij Zijtaart voor een alternatieve facelift.

Wilt u een effectieve behandeling tegen huidveroudering? Dan kiest u voor de Dermatude Meta therapie! Deze bijzondere behandeling geeft al na één keer resultaat. Daarom wordt deze behandeling ook wel een alternatieve facelift genoemd. Deze behandeling wordt door veel van haar cliënten gekozen en ze zijn altijd blij met het resultaat.

Weet u al welke behandeling uw voorkeur heeft?

Of laat u deze keuze afhangen van de analyse die Diana van uw huid maakt? Voordat Diana aanvangt maakt zij altijd een analyse van de huid. Zij zal u een voorstel doen van de behandeling die het best bij uw huid past. Soms zijn de oorzaken van een huidprobleem niet op te lossen met een behandelmethode en zal Diana u verwijzen naar een dermatoloog. Dankzij haar specialisatie in Dermatologie huidtherapie is zij zeer goed in staat om afwijkingen, huidziektes en problemen te onderkennen.

Voor de inwoners van Zijtaart en omgeving is schoonheidssalon Diana de aangewezen schoonheidsspecialiste!

Kies voor een expert die werkt met de betere merken! Producten met natuurlijke eigenschappen die worden herkend door de huid zelf, zullen een beter effect hebben op uw huid in het gezicht. Daarom heeft Diana haar merken met zorg geselecteerd en blijft deze ook trouw gebruiken. Uw huid is waar haar focus ligt en u zult zich na een behandeling als herboren voelen.

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u advies?

Dan kunt u bellen met telefoonnummer 0413-367072. Met de routeplanner heeft u haar zo gevonden wanneer u uit Zijtaart komt. Wilt u eerst advies of de mogelijkheden bespreken? Hiervoor kunt u ook altijd bellen! Diana helpt u graag.