Skip to main content

Schoonheidsspecialist in Veghel

Bent u op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialist in Veghel of in de omgeving hiervan? U wilt graag uw huidprobleem aandacht geven? Of wilt u uzelf een cadeautje geven in de vorm van een natuurlijke facelift? Of wilt u graag een analyse maken van uw huidproblemen? Dan bent u bij Schoonheidsspecialist Diana aan het juiste adres! Diana is gespecialiseerd in het totaal concept van innerlijke en uiterlijke verzorging met een holistische benadering op schoonheid. Al meer dan 25 ervaring in haar vak maakt dat Diana naast het genieten van een behandeling u ook meer zelfvertrouwen geeft. Zij zal u de juiste behandeling adviseren zodat uw huidprobleem op de juiste wijze wordt aangepakt.

Welke speciale behandelingen zijn er bij schoonheidsspecialist te Veghel?

  • Microdermabrasie
  • Dermatude Meta Therapie
  • Bindweefsel massage
  • Huidproblemen zoals; Acne, Rosacrea en eczeem
  • Behandelingen met merken zoals; Maria Galland, Absolution en Mary Cohr. Deze merken hebben hun eigen specifieke behandelmethodes gebruikmakend van haar eigen producten. Deze huidverzorgende producten zijn allemaal gebaseerd op de natuur en haar essentiële oliën. Gewonnen uit heilzame planten die uw huid voorzien van nieuwe energie.

Diana heeft een duidelijke visie op schoonheid en huideigenschappen. Hierop heeft zij ook haar behandelingen afgestemd. Elke huid is anders zoals ook ieder mens anders is. Samen met Diana zal er gekozen worden voor de beste behandelwijze en zijn er verschillende methodes om huidproblemen aan te pakken. Kijk op onze website voor alle informatie over de behandelingen die wij aanbieden en met welke merken Diana samenwerkt.

Wilt u graag een afspraak maken bij schoonheidsspecialist Veghel?

Voorkomen is beter dan genezen maar u bent nooit te laat voor een verbetering van uw huid. Schoonheidsinstituut Diana in Veghel is als Dermatologische huidtherapeute in de gelegenheid om waar nodig u door te verwijzen naar een dermatoloog of cosmetisch arts. Neem gerust contact op met Diana voor meer informatie. Op onze website kunt u in het menu ons telefoonnummer vinden voor het maken van een afspraak . Tot ziens en een lieve groet, Diana.