Skip to main content

Behandelingen voor acne

Bij Schoonheidsinstituut Diana kun je terecht voor verschillende effectieve, huidvriendelijke behandelingen om acne te verminderen en de huid te verbeteren:

Microdermabrasie
Microdermabrasie is een mechanische exfoliatietechniek waarbij ik dode huidcellen verwijder met behulp van fijne kristallen. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en verbetert de huidtextuur, waardoor acne en oppervlakkige littekens verminderen.

Dermatude Meta Therapie
Meta Therapie is een innovatieve behandeling die de huid herstelt en verjongt. Door middel van microperforaties wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen. Dit is bijzonder effectief bij acne en littekens, omdat het de huidstructuur verbetert en de aanmaak van collageen bevordert.

Maria Galland D-tox Peau Neuve
Deze manuele detox-behandeling reinigt de huid diep en verwijdert onzuiverheden. Het helpt om ontstekingen te verminderen en de huid te kalmeren, wat resulteert in een frisse, egale teint.

Absolution La Acne Peau Nette / La acne Peau Calme
Deze intensieve detox behandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor de acne-gevoelige huid. Ze werken zuiverend en kalmerend, verminderen roodheid en ontstekingen en helpen om toekomstige uitbraken te voorkomen.

Mary Cohr Catio Clean / Catiovital
Deze behandelingen maken gebruik van een dieptereiniging met een thermisch warmtemasker en een thermische electrode die het membraam van de huidcel opent. De huid wordt zo diep gereinigd en gerevitaliseerd. Catio Clean verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, terwijl Catiovital de huid voedt en hydrateert, waardoor acne vermindert en de huid gezonder oogt.

Trainer Hormoonfactor (lifestyle advies)
Je levensstijl en je hormonale balans kunnen acne ook beïnvloeden. Als Trainer Hormoonfactor bied ik je persoonlijk lifestyle advies om hormonale schommelingen te reguleren e zo acne van binnenuit aan te pakken. Daarbij gaat het om voedingsadviezen, stressmanagement en andere holistische benaderingen.

Maak direct een afspraak